PÅSK

Nu har ett av mina fynd som jag gjorde i höstas på Secondhand ÄNTLIGEN fått komma fram!


Torsdag = städdag

Torsdag. Städdag.
Alltid denna ångest inför torsdagarna. Den enda fördelen är att jag ju faktiskt ska byta lakan och ta fram min nya pyjamas från Sydafrika. Mmm! I övrigt tycker jag bara att det är supertrist att städa. Synd att min karl tycker likadant. Det hade ju varit perfekt om han älskade att städa!

Igår höll jag i undervisningen på hobbyn i kyrkan. Barnen (mellan 3 och 13år kanske...) lyssnade på vad jag sa och tittade storögdt på flanellografen där jag satte upp bilder undertiden jag pratade.
När vi kom hem från kyrkan gjorde jag scones medan pappa lagade punktering på sin cykel och mamma duschade. Scones alltså! Det är ju så SJUKT gott! Varför gör man inte det oftare? Det är ju inte direkt svårt att göra.


Psst: Min B predikade i sin kyrka på spanska igår. Enligt mina källor gick det toppen för honom. Han är allt en bra karl. Och nu är det bara 1,5 månader kvar innan jag får träffa honom! :) Åh vad han är saknad!

Nostalgi.

Städar mitt rum idag. Det blir som alltid sådär när jag städar att jag hittar en massa gamla grejer. Idag t.ex. så råkade jag på mina gamla smycken från Loiborsoit. Titta bara på detta fötjusande halsband som jag fick innan vi åkte hem till Sverige 2002. Det är ju så gulligt! Till och med namnet är rättstavat (mina systrar fick inte sina namn rättstavade)...


Denna vecka så har jag faktiskt känt mig på topp! hur det komemr sig är ett mysterium, men kanske beror det på mina blommiga skor, eller så är det kanske för att Benjamin kommer hem om endast 1,5 månad! Helt gaalet!
När jag ändå håller på så måste jag ju få dela med mig av nån bild från när jag och mamma satt och väntade på att affärerna skulle öppna i Skeå.

Fika

Alltid lika fräsch

Goaste mamma med kaffekoppen.

 

Enough tjat. Jag måste ju faktiskt hinna med toalettstädningen idag också. För imorrn är det helg, och då vill man göra annat... Dessutom har jag ett helt tomt hus imorgon eftersom mamma och pappa är på kurs hela dagen. Då kan jag passa på att göra allt det där jag egentligen inet får göra.. :O


Spets, blommigt och rosa.

Det är ju sähär att när jag var i Afrika påpekade Frida alla mina blommiga plagg. Jag har faktiskt inte tänkt på hur många blommiga (och rosa) plagg jag har. Har alltid bara tänkt på resten av min garderob som går i svart, grått och vitt. Men nu  verkar trenden ha vänt och jag fullkomligt ÄLSKAR mina blommiga och rosa plagg.
PERFEKT till sommaren eller för att göra en tråkig grå vinterdag ljusare och lite roligare än vad den var innan

SOCKERSÖTT.
(på bilden skymtas 4 av mina blommiga överdelar, en kjol från indiska och ett par blommiga tygskor)


Var en sväng i Skellefteå igår - och då hittade jag de blommiga tygskorna på ICAmaxi för 99 svenska riksader! De kommer att vara mina nya favoriter i sommar. Dessutom köpte jag en rosa kofta på Lindex före helgen. Den kommer att matcha min nya somriga garderob, och kanske låter jag den hänga med mig till nästa vinter också. ;) Den vita koftan med spetsdekor är från Sydafrika (Mr.Price) och kostade även den bara en liten nätt hundring. YEY för spets, blommigt och rosa!

Oj vad detta inlägg blev tjejigt....

Hemma.

Nu är jag HEMMA. Hemma I mitt älskade norrland.
Även om det känns lite vemodigt. Jag hade ju såå gärna stannat lite extra i mitt älskade Afrika. Det är ju så när man är som mig - att man har två ställen som känns som hemma. Afrika och sverige. Hur svårt kan det vara?

En promenad i midvinterkylan.

Hur vackert är det inte att ta en promenad i midvintersolen. Kallt och mycket kläder, men så mysigt! Bilden är från januari då jag tog en promenad med mina föräldrar för att besöka dollar och second hand.

Giraffamiljen vi hittade påväg för att titta på lejon förra årets afrikaresa.

Afrika har alltid haft en del av mitt hjärta. En ganska stor del. Men det är ju faktiskt självklart. Vad vore jag om inte Afrika präglat mig? Afrika för mig är kärlek.

Jag får kanske ta och ladda upp lite valda bilder från min afrikaresa - jag hade ju varken tid eller tillräckligt mycket tid och pengar för att lägga upp inlägg medan jag var borta. Men får väl ta igen det. Imorgon kanske?

RSS 2.0