Södra Sverige

Nu har jag alltså spenderat ungeför 1,5 vecka i södra sverige. Det hände ju sig som så att vi fick vända på arlanda och åka tillbaka eftersom Kristin och Elvira fick magsjuka. Men nu så är de äntligen på benen. :)
Imorgon går så planet till Etiopien. Blir i Addis någon dag, och sedan åker jag troligen med teamet och badar i lake langano. Trevligt trevligt!
Ja - annars så har det ju blivit en del högtidssnack under veckan och några promenader till biblioteket för att fördriva tiden.
Smög med på Alfridas cellgrupp i veckan också. MYSIGT!
Yes - så ser mitt liv ut helt enkelt.
Känns skönt att äntligen få komma iväg nu. Mot afrika! :)
Ska försöka att uppdater någon gång då och då - ni som är kvar i sverige kanske vill veta lite vad jag kommer att syssla med iaf.
Kram banan! I'll be back!
MoHAHAHAHHA

AFRIKA & Linköping såklart

Rackarns vilket party det var i helgen. ;) Muffins och tårta fanns på plats, + en massa sällskapsspel och folk såklart. Det var mysigt och otroligt kul att hinna träffa lite folk innan stressen tog vid och alla saker skulle göras iordning inför resan.

I söndags tog jag och stekarEkiz en tur på isen med skotern och fkammade hem några cachar. Kallt (två par täckbyxor och dubbla vantar), men ASkul! Hhaha. Skoter alltså. Aj lajk. Dock har jag förstått varför jag alltid är så orolig när det ska till att åkas skoter. Tänk om man glider av sitsen? Det lär ju inte ska vara skönt. annars är det ju ett helt fabulöst sätt att ta sig fram på vintertid.

Denna vecka har som flutit på ganska snabbt. Har hunnit med att måla lite mera tavlor, och kan nu berätta att jag har tre svartvita tavlor att hänga upp nån gång i framtiden. Dock skäms jag ju nästan över den första jag gjorde. Men övning ger ju trots allt färdighet.

I övrigt har det mest blivit packande och förberedande som tagit upp min tid. Vaccinerade mig mot Tyfoid i måndags, köpte ut Malarone (700kr!) och inhandlade handsprit. Ett kalas på ca 1000 kronor. att det ska vara så vanvettigt dyrt med sånt där..!

Hur som helst. Ikväll tar jag bussen och så småningom tåget mot Linköping där helgen ska tillbringas med mina systrar, innan det bär av mot Arlanda och Addis Abeba på måndag.
GAAAALET! Nu är det inte länge kvar! Snart kan man börja räkna i timmar. :)

Vi hörs!

Magväskor

FINALLY! Nu är mitt magväskprojekt avslutat. Skönt måste jag säga. Som jag har grämt mig och blivit irriterad på både maskinen och sprättaren. Men nu så! Orkar inte piffa på mer, utan nu får det räcka.
Skulle jag dock göra fler magväskor någon gång i mitt liv så ska jag komma ihåg att ta till en massa extra sömnsmån på yttertyget.

Sytt 2 magväskor inför Afrikaresan. En till mig, och en till Frida.

Idag reser årets Alternor mot Etiopien, och jag ser verkligen fram emot att joina dem om 10 dagar. Även om det känns som att det är lite av en evighet till dess så vet jag att tiden kommer att springa fram. Till veckan ska det sista fixas - vacciner tas och mediciner hämtas ut.

Imorgon så är det ju dax för KALAS! Oh wow! Så ska börja baka direkt jag går upp, och sedan är det bara att fortsätta på den linjen ända till det är dags för partyt. Mkt att göra, men kul ska det bli! Får väl se om jag hinenr rapportera lite hur det blev innan jag sticker till Linköping på onsdag, men det borde jag ju hinna. :)

I övrigt leker jag bank till min kära Bolivian till karl och softar genom att dricka the och äta äggmackor. Kan det bli bättre?

På återhörande eller läsande eller vad det nu blir... ;)

Palt i sinne! Och lite annat...

RACKARNS! Vilken vecka det varit! Och det känns som att jag knappt gjort någonting, men ändå har så mkt hänt!
Min anonyme kommenterare är BUSTED och jag har börjat sy magväskor. Annras var det väl inte så mkt..? Eller?

Okej! Helgen. OH! Vilken helg! Helt galet! På fredagen kom min svågers föräldrar förbi. Jag hade jobbat natt mellan torsdag och fredag, så jag var supertrött. Men det var kul att ha lite omväxling med folk och snack i huset. :) Lördagen så bestämde jag mig att jag skulle åka till Umeå på söndag trots allt. Sedan blev det en improviserad filmkväll med Gurra och Kenta i Överbo. Aj lajk! Blev lite robin hood, cheez doodles och så Top Gear.

Söndagen spenderades så i Umeå. Lagade Palt hemma hos Jossa och Brivan, och så kom Alexandra och Bea förbi också. Mysigt! Ochmin och Jossas palt blev faktiskt lyckad! 3kg potatis och 5 personer. Det blev några matlådor till övers. :) Såg på filmen "Black Death". Mathias filmval såklart.... hahahha
Lyckades hitta hem till Ekiz lägenhet där jag spenderade natten. Toppen!

3kg potatis och trevligt folk



Söndagen inleddes med shopping och avslutades med tårta och brämhultsjuice. Mmm! Under dagen blev det bara så att 4 par skor råkade slinka ner i kassarna. Jag vet inte riktigt vad som hände, men det var ju rabatt. Mycket rabatt. Och jag tycker mig ändå ha gjort ett fynd. (560kr för 4 par skor - varav ett par kostade 300kr...)

Rea, det är det enda jag har att skylla på...



Måste få avsluta med att berätta att om 2 VECKOR åker jag till Afrika!

RSS 2.0